Jmix partnerségi megállapodás, low-code

Jmix partnerségi megállapodás a Haulmonttal

Partnerségi megállapodást írtunk alá a Haulmonttal, a Jmix, az egyik vezető low-code szoftverfejlesztési platform tulajdonosával, a következő piacokra: Magyarország, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Belgium, Luxemburg és az USA.

tesztautomatizálás, test automation, Testautomatisierung

Tesztautomatizálás: nagyobb hatékonyság, kevesebb hiba

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a tesztautomatizálás - blogposztunkban összefoglaltuk ennek területeit, előnyeit és azt, hogy a DSS Consulting hogyan segít ezzel ügyfeleinek.
értékesítés-menedzsment és üzleti tervezés

Értékesítés-menedzsment és üzleti tervezés bármely platformon

Az értékesítés-menedzsment és üzleti tervezés sem papír-, sem Excel alapon nem kezelhető megnyugtató módon - egy egyszerűen használható, ugyanakkor sokoldalú és rugalmas szoftver a megoldás.
Jmix partnerségi megállapodás, low-code

Smart Manufacturing Festival: ősszel folytatjuk!

2024. április 29-én sajtónyilvános záróeseménnyel ért véget az idei év legnagyobb hazai ipari digitalizációs rendezvénye, a Smart Manufacturing Festival.
előre tervezhető karbantartás, maintenance in a predictable way

Előre tervezhető karbantartás

A nem megfelelő karbantartás komoly kockázatokkal jár: lassú futás, megnövekedett gyártási költségek, nem tervezett leállások, de akár komoly anyagi kár, sőt, súlyos személyi sérülés is előfordulhat.
microsoft power platform

Microsoft Power Platform: gyors és hatékony segítség az alkalmazásfejlesztésben

A Microsoft Power Platform gyors és hatékony segítséget nyújt az alkalmazásfejlesztéshez a kódolásban kevésbé jártas felhasználók számára is. De mi a DSS-nél vajon mire használjuk?
SmartMan - Smart Manufacturing Festival

Smart Manufacturing Festival: az ipari digitalizáció hazai helyzete

A 2024. február 26-március 8. között megrendezendő SmartMan – Smart Manufacturing Festival célja, hogy bemutassa a hazai ipari digitalizáció helyzetét. Az eseménysorozaton a DSS Consulting is részt vesz.
AI-támogatott adattranszformáció

AI-támogatott adattranszformáció: rutinfeladatok automatizálva

Az AI-támogatott adattranszformációra épülő sokféle megoldásunk közös jellemzője, hogy az AI segítségével nem strukturált adatokból adott kritériumoknak megfelelő, strukturált adatokat állítunk elő.
ipari folyamatszervezés, industrial workflow management

Ipari folyamatszervezés egyszerűen

Az ipari folyamatszervezés a hatékony és gazdaságos termelés egyik előfeltétele. Ez sem papíron, sem Excelben nem kezelhető megnyugtató módon - egy egyszerűen használható, ugyanakkor sokoldalú és rugalmas folyamatszervező szoftver a megoldás.
Jmix partnerségi megállapodás, low-code

Az AI az ipari digitalizációban

Korábban már írtunk arról, hogy általában mire használjuk a ChatGPT-t a DSS-nél. Most egy konkrét példával mutatjuk be, milyen hasznos lehet az AI az ipari digitalizációban.