DSS 25. születésnap

A DSS 25. születésnapja

Kánikula és eső helyett kellemes napsütés fogadott minket a DSS 25. születésnapi partiján, amelyet szeptember 15-én Csepelen, a Kolonics György Szabadidőközpontban tartottunk.

gyártási hatékonyság

Gyártási hatékonyság: a profitabilitás kulcsa

Elmúltak már azok az idők, amikor, kínálati piac lévén, az iparvállalatok nyereségét a gyártási költségekhez adott, esetenként szinte tetszőleges nagyságú haszonkulcs határozta meg.
Kapacitástervezés, munkaidő-nyilvántartás

Kapacitástervezés, munkaidő-nyilvántartás és kompetenciamenedzsment ipari környezetben

Egy-egy nagyobb gyártó üzemben komoly kihívást jelenthet a kapacitástervezés és a munkaidő-nyilvántartás hagyományos, Excel-táblákban vagy papíron való kivitelezése. Az esetleges változások kezelése, netán a munkavégzéshez szükséges kompetenciák nyilvántartása pedig szinte lehetetlen.
információbiztonság

ISO 27001 információbiztonsági audit a DSS-nél

A DSS, mint Magyarország egyik vezető informatikai cége számára fontos, hogy állandóan magas szinten tartsa az információbiztonságot, így védve a kritikus adatokat, üzleti információkat és egyben ügyfelei érdekeit is.
gyártásoptimalizálás production optimization system

Gyártásoptimalizálás: hogyan termeljünk a lehető leggyorsabban és leggazdaságosabban?  

Minden cégnek elemi érdeke, hogy a gyártás folyamatosságát az optimális szinten tartsa, hogy a megrendelések időben, az elvárt minőségben készüljenek el. Minél nagyobb egy termelőüzem, minél összetettebb a gyártási folyamat, annál nehezebb ezt megvalósítani.
The Top 5 IT Challenges Facing Banks

Az 5 legfontosabb informatikai kihívás a bankszektorban

A technológia szédületes iramban fejlődik, és ez alól a bankzektor sem kivétel. A bankok úttörő szerepet játszottak a digitális eszközök bevezetése és használata terén - ezzel együtt, éppen a technológia gyors fejlődése miatt napjainkban is számos informatikai kihívással kell szembenézniük – ezek közül emeltük ki az öt legfontosabbat.
ipar 4.0 megoldások

Ipar 4.0 megoldások: lehet a gyártási folyamat hatékonyabb, gördülékenyebb és egyben gazdaságosabb?

Emberek, gépek, folyamatok – a nyersanyagokon kívül erre a háromra van szükség, hogy termelni tudjon egy vállalat. A termelés viszont csak akkor lesz hatékony, ha ember és gép kapacitásai optimálisan vannak kihasználva.
az 5 legfontosabb informatikai kihívás a biztosítói szektorban

Az 5 legfontosabb informatikai kihívás a biztosítói szektorban

A technológia szédületes iramban fejlődik, és ez alól a biztosítói szektor sem kivétel. A biztosítók sok szempontból úttörő szerepet játszottak a digitális eszközök bevezetése és használata terén. Ezzel együtt, éppen a technológia gyors fejlődése miatt napjainkban is számos informatikai kihívással kell szembenézniük – ezek közül emeltük ki az öt legfontosabbat.
blog

A DSS sztori: intelligens digitális megoldások 1998 óta

Idén ünnepeljük a DSS 25. születésnapját – ezt kevés hazai IT-cég mondhatja el magáról. Erre a negyedszázadra visszatekintve összeállítottuk a DSS rövid történetét.
IT karrier a DSS-nél

IT karrier a DSS-nél: 7 jó ok arra, hogy minket válassz

Évek óta komoly munkaerőhiány van az IT-piacon, lasszóval kell fogni nemcsak a tapasztalt szenior, hanem a medior és akár a junior szakembereket is, Felmerül a kérdés az egyszeri IT-szakemberben, hogy a rengeteg álláslehetőség közül melyiket válassza. Ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani.