Szolgáltatásaink

Miben segítünk?

Egyedi szoftverfejlesztés

Ügyfeleink komplex üzleti igényeit teljeskörűen feltérképezve hatékony és rugalmas nagyvállalati szoftvereket fejlesztünk, a legmodernebb technológiákat és módszertanokat alkalmazva.

Bővebben

Low-code fejlesztés

A low-code technológia használatával gyorsan és hatékonyan fejlesztünk üzleti alkalmazásokat ügyfeleink igénye szerint.

Bővebben

Ipari digitalizáció

Ipari digitalizációs szolgáltatásainkkal a gyártó cégek hatékony, versenyképes termelését támogatjuk.

Bővebben

IT erőforrás-biztosítás

Nem egyszerűen IT szakembereket bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére, hanem valódi partneri kapcsolatban megoldást keresünk az ügyfeleink előtt álló üzleti problémákra.

Bővebben

Nearshoring fejlesztés

Több évtizedes hazai tapasztalatunkra építve szakembereink immár évek óta nemzetközi fejlesztési projektekben is bizonyítják szakmai hozzáértésüket és megbízhatóságukat.

Bővebben

Adattisztítás és adatminőség-biztosítás

Megoldásaink innovatív módon, hosszú távon biztosítják a vállalati adatok tisztaságát, minőségét, valamint támogatják a különböző adatmigrációs feladatokat.

Bővebben

Szoftvertesztelés

A fejlesztési projektek sikeressége érdekében teljes körű üzleti és funkcionális teszteléssel biztosítjuk a szoftverek minőségét – beleértve a manuális és az automata tesztelést is.

Bővebben

Adatmigráció

Adatmigrációs módszertanunkkal és megoldásunkkal költséghatékonyan támogatjuk a szervezetek adatmigrációs tevékenységeit rendszerbevezetések, törzsépítések során.

Bővebben

Beágyazott szoftverfejlesztés

Napjainkban egyre nő a beágyazott rendszerek jelentősége – az ezeket működtető beágyazott szoftverek fejlesztése terén is komoly tapasztalatokkal rendelkezünk.

Bővebben

Adattárház és BI megoldások

Ügyfeleink hatékony üzleti működését adattárházak kiépítésével és a rájuk épülő üzleti intelligencia megoldásokkal is segítjük.

Bővebben