Smart Manufacturing Festival: ősszel folytatjuk!

Tegnap, április 29-én sajtónyilvános záróeseménnyel ért véget az idei év legnagyobb ipari digitalizációs rendezvénye, a SmartMan – Smart Manufacturing Festival, amely idén tavasszal első alkalommal került megrendezésre.

smart manufacturing festival

Az Ipar 4.0 Nemzeti Technológia Platform Szövetség (NTPZS) kezdeményezésével elindult kezdeményezés az ipari digitalizáció szerepét hangsúlyozza Magyarország versenyképességének fokozásában. A program a magyar ipari nagyvállalatok, kis-és középvállalkozások, felsőoktatási intézmények és kutatóhelyek számára ad teret az együttműködésre, az ipari digitalizációs kompetenciák fejlesztésére, kiaknázására, az új üzleti kapcsolatok felé való nyitásra.

A záróeseményen Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, valamint prof. dr. Monostori László, a Nemzeti Technológiai Platform elnöke oklevél formájában nyújtották át elismerésüket a programban résztvevő vállalatoknak és intézményeknek – köztük a DSS Consultingnak is.

A záróeseményről itt olvashat részletes tudósítást.

Az ipari digitalizáció továbbra is kiemelt jelentőségű marad, így idén ősszel folytatódik tovább a SMARTMANFest,  természetesen velünk együtt. A DSS Consulting továbbra is meghatározó szereplője marad az Ipar 4.0 és az IIoT evolúciójának Magyarországon.

Ha addig is szeretne többet megtudni Ipar 4.0 megoldásainkról, beszélgessünk!