Városi hulladékszállítási járatok optimalizációja

szechenyi terv
A 262 millió forintos összköltségvetésű fejlesztésből egy komplex szoftver valósult meg, mely optimalizálja a városi hulladékszállítási járatokat.

 

E projekt keretein belül komplex adatbányászati és térinformatikai modell-t épített a DSS Consulting Kft, amely adott topológiájú és populációjú települést tekintve képes ellátni a következő feladatokat:

  • specifikus peremfeltételek figyelembevételével, adott területi és szemétszállítási adatok és statisztikák alapján történő szemétszállítási járatrendszer többszempontú optimalizálása
  • hulladékszállítás szezonális jellemzőinek feltárása, modellezése és az optimalizálási folyamatba építése
  • a szemétszállítási infrastruktúra teljes szimulációja területi és szemétszállítási adatok alapján.

 

eumo

Adatbányászati módszereket alkalmazó navigációs rendszer

szechenyi terv
Cégünk nettó 62 976 000 Ft támogatást nyert az „Adatbányászati módszereket alkalmazó navigációs rendszer kifejlesztése a DSS Consulting Informatikai és Tanácsadó Kft. által” (GOP-1.3.1-10/B-2010-0033) című projekt keretien belül

 

A projekt célja egy olyan navigációs szoftver kifejlesztése, mely a napi, rutinszerű, jellemzően városi közlekedést hatékonyan támogatja valós idejű optimalizálást végezve a kiegészítő, élő adatok egy sorával, így teszi elkerülhetővé a forgalmi torlódásokat, továbbá a közlekedés hatékonyságát javítja.

 

eumo

Termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre

infoblokk kedv final RGB ERFA Cégünk pályázati támogatást nyert "A DSS Consulting Kft. innovációs portfoliójából kiválasztásra kerülő termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre" nevű projekt kivitelezésére.

Cégünk 19.350.000 Ft. támogatást nyert „A DSS Consulting Kft. innovációs portfoliójából kiválasztásra kerülő termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre” (GOP-3.3.4-15-2015-0019) című projekt keretien belül.

 

A megvalósuló projekt célja a DSS Consulting Kft. európai piaci belépését és termékeinek fejlesztését lehetővé tevő Horizon 2020-as pályázati lehetőségek felkutatása, valamint a vállalkozás számára releváns H2020 pályázat angol nyelvű előkészítése, valamint a nemzetközi arculat kialakítása céljából vállalt marketing tevékenységek megvalósítása. A támogatás mértéke 75%, a projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.10.31.

 

SaaS alapú szoftverszolgáltató központ a közforgalmú gyógyszertárak számára

szechenyi terv
Cégünk 120,5 millió forint uniós támogatást nyert a „Vállalati SaaS központok létrehozásának és fejlesztésének támogatása” című (GOP-3.4.1-11) pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében.

 

A 300 millió forintos összköltségvetést meghaladó fejlesztésből egy Interneten keresztül elérhető központi funkciókat tartalmazó új generációs patikai rendszer fejlesztése valósult meg. A fejlesztés eredményeként elkészült rendszert a patikák a szükséges hardverelemekkel együtt teljes egészben szolgáltatásként vehetik igénybe.

 

A pályázati forrás segítségével a DSS Consulting Kft közforgalmú patikák számára szolgáltatás alapon biztosítja a patikák versenyképességét növelő informatikai szolgáltatásokat.

 

A pályázatban vállalt szolgáltatásokat és a patikák központi felügyeletét a patikahálózatok és beszerzési társulások központi működését támogató PharmaCenter központi patikai rendszerrel valósítottuk meg.

 

A PharmaCenter lehetővé teszi a patikák Interneten keresztül történő központi menedzsmentjét és biztosítja a patikahálózatok számára a központi készletgazdálkodást és a központi beszerzést valamint az internetes értékesítés lehetőségét is.

 

eumo