ISO 27001 információbiztonsági audit a DSS-nél

A DSS, mint Magyarország egyik vezető informatikai cége számára fontos, hogy állandóan magas szinten tartsa az információbiztonságot, így védve a kritikus adatokat, üzleti információkat és egyben ügyfelei érdekeit is.

információbiztonsági audit, information security audit

Örömmel adunk hírt róla, hogy nemrégiben sikerrel zárult a DSS ISO 27001 információbiztonsági auditja, amelyen feltétel nélkül feleltünk meg. Külön öröm, hogy a szabványon belül a legújabb, még alig pár piaci szereplő által birtokolt változat, az ISO 27001:2022-es verzió szerint lettünk tanúsítva. A tanúsító cég a Marton Szakértő Iroda Kft. volt.

Az ISO 27001 tanúsítvány egy nemzetközileg elismert szabvány az információbiztonság menedzsmentrendszeréhez (ISMS). Célja, hogy segítse a szervezeteket hatékonyan kezelni és védeni az információikat, és ezáltal csökkentse az információveszteség, az adathalászat, a kibertámadások és más információbiztonsági kockázatok kockázatát.

Az ISO 27001 szabvány folyamatosan figyeli az ISMS hatékonyságát, és az éves rendszeres auditok segítenek megerősíteni, hogy a szervezet az előírt információbiztonsági követelményeknek megfelel.