DSS Consulting: 25. születésnapi parti

Kánikula és eső helyett kellemes napsütés fogadott minket a DSS 25. születésnapi partiján, amelyet szeptember 15-én Csepelen, a Kolonics György Szabadidőközpontban tartottunk.

A rendezvény kezdetén alapító vezérigazgatónk, Lukács Lajos röviden visszaemlékezett az elmúlt 25 évre, majd 14, legalább tíz éve a DSS csapatát erősítő kollégánk érdemeit méltatta külön-külön. (A csapat összetartását bizonyítja, hogy kollégáink több, mint 15 százaléka legalább 10 éve dolgozik nálunk!)

Ezután próbára tehettük magunkat a DSS Vurstli különböző állomásain: ilyen volt az adathalászat, az (IT-)erőforrás, az adatbázis-ugrás és az egyedi megoldások. Közben a vállalkozó kedvű kollégák rövid kenutúrát is tehettek a Kis-Dunán – szerencsére mindenki megúszta szárazon. A DSS 25 Kvíz 25 kérdése pedig megmutatta, mi mindent (nem) tudunk a cég múltjáról és jelenéről – még győztes kollégánk is csak 22 kérdésre tudta helyesen a választ!

A tombola jóvoltából 50 szerencsés nyertes értékes nyereményekkel lett gazdagabb, majd egy jó hangulatú koktélozás következett, ahol a bármixer szerepében is remeklő kollégáink jóvoltából egyedi, csak erre az eseményre létrehozott koktélokat kóstolhattunk meg.

Egy születésnapi parti nem képzelhető el torta nélkül, így felvágtuk (és megettük) a DSS 25. születésnapi tortát is. Végül svédasztalos vacsorával, kötetlen beszélgetéssel és bulival zártuk a rendezvényt.